Ny DC-serie om Supermans oprindelse byder på første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På sidste års Comic-Con kunne DC annoncere, at de var i gang med at producere en ny Superman-relateret miniserie ved navn ’Krypton’, og nu er første trailer ude.

Allerede dengang fik vi at vide, at Superman ikke selv medvirker i serien. DC’s kreative chef Geoff Johns forklarede dog, at prequel-historien ikke er helt uden betydning for den ikoniske superhelts skæbne:

»Selvom det foregår århundreder tilbage på Krypton, omhandler det et nutidigt komplot om at rejse tilbage i tiden for at forhindre Supermans eftermæle i nogensinde at finde sted«.

Handlingen er sat to generationer før destruktionen af Supermans hjemplanet, og hovedpersonen bliver hans bedstefar Seyg-El, der spilles af Cameron Cuffe. Samtidig skulle vi blandt andet blive introduceret til DC-heltene Adam Strange og Hawkwoman (uden relation til karakteren af samme navn fra ’Legends of Tomorrow’) samt superskurken Brainiac.

Serien er skabt af David S. Goyer, som er en genkendelig skikkelse i DC-sammenhæng. Han har blandt andet haft en finger med i manuskripterne til ’Man of Steel’, ’The Dark Knight’ og ’Batman v Superman: Dawn of Justice’.

Indtil videre kommer ’Krypton’ til at bestå af fire afsnit, hvoraf det første får premiere 21. marts hos Syfy. Det vides endnu ikke, hvilken dansk distributør der viser serien herhjemme.

Læs også: ’Gotham’ er batshit crazy – og den bedste superhelteserie, du ikke ser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af