Quentin Tarantino vil have Al Pacino med i sin næste film

Quentin Tarantino vil have Al Pacino med i sin næste film
Al Pacino (Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Efter en del rygter blev det i sidste uge bekræftet, at Leonardo DiCaprio skal medvirke i Quentin Tarantinos endnu unavngivne Charles Manson-film. Andre Hollywood-stjerner som Tom Cruise, Brad Pitt, Margot Robbie, Jennifer Lawrence og Samuel L. Jackson skulle også være i spil til projektet.

Nu går der rygter om endnu et stort navn. Ifølge Variety er instruktøren nemlig interesseret i at hente Al Pacino ind. Den 77-årige skuespiller har på det seneste ikke medvirket i nogen nævneværdige filmtitler, men med en rolle i Martin Scorseses kommende ’The Irishman’ er han måske på vej med et comeback til den store scene.

Tarantinos kommende film er sat i 1969, hvor den gravide skuespillerinde Sharon Tate og fire andre kvinder blev myrdet af den berygtede Manson-familie. Charles Manson figurerer dog ikke selv som en fremtrædende karakter. I stedet er hovedpersonen en mandlig skuespiller, der i selskab med sin stunt double forsøger at flytte karrieren fra tv til Hollywoods store maskineri.

Filmen får premiere 9. august 2019 på 50-årsdagen for Sharon Tate-mordet.

Læs også: Nye detaljer afsløret om Quentin Tarantinos »ikke Charles Manson«-film

Annonce