Ryan Reynolds rangordner fire Hollywood-Chris’er i endnu et fantastisk tweet

Ryan Reynolds rangordner fire Hollywood-Chris’er i endnu et fantastisk tweet
Ryan Reynolds til premieren på 'Life' i 2017.
Foto: Michael Loccisano/Getty Images

Selvom Ryan Reynolds kan skrive fantastiske roller som Van Wilder i ‘Van The Man’, Hal Jordan i ‘Green Lantern’ og Wade Wilson i ‘X-Men Origins: Wolverine’ på cv’et, har han aldrig rigtig været i betragtning til en Oscar. Blev der til gengæld uddelt en Oscar for bedste tweets, ville han nok være på omgangshøjde med Meryl Streep.

Ryan Reynolds har i det nye år suppleret sin hitparade af tweets med en rangordning af hvem af Hollywoods mange skuespillere med fornavnet Chris, der er lækrest: Hemsworth, Pratt eller Evans.

Han blev bedt om at rangere dem efter han selv bad internettet om hjælp, da han og den lokale præst var røget ind i en ophedet diskussion:

De fleste kender situationen, men før han kunne få svar, stillede internettet modkrav.

Sponsoreret indhold
Oplev årets mest hypede horror-hit
‘Hereditary’ tager forfærdelige familiehemmeligheder og nerveflænsende gys til næste niveau. Find billetter og spilletider her. Hvis du tør.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Og det kunne Ryan Reynolds sagtens svare på med hvad der må betegnes som et Oscar-værdigt tweet – og en smuk livsfilosofi i det hele taget.

Han slipper dog afsted med ikke at udpege en reel vinder. Men! Plottwist:

Det tyder på, at den gode Chris Pine har en svag favoritværdighed til en plads i Ryan Reynolds’ hjerte, hvis det forfærdelige skulle ske, at Blake Lively og ‘Deadpool’-personificeringen skulle gå fra hinanden.

Det er i øvrigt Khloe og Kim Kardashian (via surrogatmor), der venter sig. Og vist også nogle af Jenner-søstrene.

Læs også: Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er fast besluttede på at afspore interview fuldstændig

Advertisement