Se trailer til dansk Oscar-vinders amerikanske debut, den eventyrlige ‘I Kill Giants’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske Anders Walter vandt i 2014 en Oscar for sin kortfilm ‘Helium’, og sejren gav ham nærmest øjeblikkeligt chancen som ankermand på et relativt stort amerikansk projekt, selvom han endnu ikke har lavet sin første danske spillefilm.

Debuten hedder ‘I Kill Giants’ og er baseret på Joe Kelly og J.M. Ken Niimuras graphic novel fra 2008. Den handler om en ung pige, den nørdede Barbara, der flygter ind i en magisk fantasiverden, hvor hun kæmper mod monstre, kæmper og dæmoner. Traileren er landet, og den bringer varsler om en historie, som både smager en smule af ‘Stranger Things’, ‘Where the Wild Things Are’ og J.A. Bayonas ‘A Monster Calls’.

På rollelisten finder vi Zoe Saldana, Imogen Poots samt Madison Wolfe i hovedrollen. Særlige forventninger er der til børneskuespillet i filmen, for den selvlærte Anders Walter har tidligere vist sin stærke fornemmelse for instruktion af unge spillere, både i ‘Helium’ om en dødeligt syg dreng og hans anden fine kortfilm, ‘9 meter’.

‘I Kill Giants’ fik en enkelt visning ved CPH PIX i efteråret, men det er endnu uvist, hvornår (og om!) filmen får dansk premiere.

Læs også: Tre danske topinstruktører får ris og ros på Toronto-festivalen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af