Står Scientology bag voldtægstsanklager mod Oscar-vinder? Det antyder Leah Remini

Står Scientology bag voldtægstsanklager mod Oscar-vinder? Det antyder Leah Remini
Leah Remini i programmet 'Scientology and the Aftermath'

Tidligere på måneden kom det frem, at instruktør Paul Haggis var blevet sagsøgt for flere tilfælde af voldtægt. Ud over at være instruktør bag Oscar-vinderen ‘Crash’ og manuskriptforfatter på film som ‘Million Dollar Baby’ og ‘Casino Royale’ er Haggis kendt for at have talt ud om sine mange år som medlem af Scientology.

Haggis har antydet, at Scientology har noget at gøre med anklagerne fra de fire kvinder, og nu bakkes han op af en anden fremtrædende Scientology-kritiker, Leah Remini (‘Kongen af Queens’), der efter mange års medlemsskab i kirken er gået i kødet på kirken i dokumentarprogrammet ‘Leah Remini: Scientology and the Aftermath’.

I en erklæring skriver hun og hendes medskaber på programmet, Mike Rinder:

»Vi forventer, at de næste ‘afsløringer’ om Paul Haggis i den her kampagne for at ødelægge ham vil være baseret på informationer taget fra hans Scientology-filer i form af ‘anonyme’ anklagere, der gemmer sig bag en advokat, der aldrig vil blive nødt til at afsløre, hvem der betaler deres regninger«, skriver de blandt andet i brevet, som kan læses i sin helhed hos Deadline.com.

Scientology har via talsperson Karin Pouw svaret på anklagerne i en udtalelse til Deadline, der kan læses i sin helhed samme sted:

»Leah Remini, Paul Haggis og Mike Rinder har forudsigeligt kastet et forkasteligt røgslør op for at vende forfærdelige seksuelle overgreb og voldtægtsanklager fremsat mod Haggis af fire kvinder til et intolerant angreb på deres tidligere religion. For at slå det helt fast har kirken aldrig mødt kvinderne i denne sag eller deres advokater og ved ingenting om anklagerne mod Haggis, andet end det, der har stået i pressedækning og offentlige retsdokumenter«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Scientologys religiøse fængsel’

Annonce