Stephen Colberts animerede Donald Trump-serie har fået sin første trailer

Det er ikke ligefrem fordi, det har skortet på omtale af Donald Trump, siden han for knapt et år siden overtog præsidentembedet i USA. Og landets satirikere har bestemt heller ikke holdt sig tilbage. ’Saturday Night Live’ har kontinuerligt haft præsidenten i fokus, ligesom Comedy Central brugte ham som hovedperson i ’The President Show’.

’The Late Show’-værten Stephen Colbert vil også være med. Tidligere har en animeret Trump-karikatur medvirket som gæst i hans talkshow, og sidste år kunne vi fortælle, at han ville producere en 10-episoders animeret komedieserie om selvsamme figur. Nu er den første officielle trailer udkommet for serien, der får titlen ’Our Cartoon President’.

Til et pressemøde for Television Critics Association fortæller Colbert, at projektet er et mere narrativt og karakterdrevet forsøg på at skildre præsidenten end set tidligere.

Udover den famøse præsident medvirker også animerede udgaver af senator Ted Cruz, justitsminister Jeff Sessions, datteren Ivanka og de to sønner Donald og Eric. Om brødreparret udtaler producenten R.J. Fried, at »Trump-brødrene er pragtfulde karakterer i serien. De er vores Beavis og Butthead«.

Traileren kommer i kølvandet på journalisten Michael Wolffs Trump-kritiske bog ’Fire and Fury: Inside the Trump White House’, og Stephen Colbert mener, at de to udgivelser har en hel del til fælles: »Jeg tror, at Michael Wolff må have stjålet alle vores 10 episoder for at skrive ’Fire and Fury’, for der er ikke noget i den bog, som ikke også er med i vores serie«.

Om Donald Trump bliver lige så utilfreds med ’Our Cartoon President’, må tiden vise.

Serien får amerikansk premiere på Showtime den 11. februar. Det vides endnu ikke, hvilken dansk streamingtjeneste eller kanal, der kommer til at vise den herhjemme.

Læs også: Woody Harrelson måtte ryge en pind oven på mødet med Donald Trump

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement