‘The Daily Show’-vært Trevor Noah kommer til Danmark

‘The Daily Show’-vært Trevor Noah kommer til Danmark
Trevor Noah

I september 2015 stod Trevor Noah over for en af de sværeste opgaver i underholdningsindustrien, nemlig at afløse Jon Stewart som centrum for Comedy Centrals ‘The Daily Show’.

Nu har sydafrikaneren snart siddet i værtsstolen for satireprogrammet i halvandet år, og han har fundet en vellykket stemme som en skarp Amerika-outsider med et yngre og friskere perspektiv end legendariske Stewart. Han har da også fået forlænget sin kontrakt frem til 2022.

Trevor Noah kommer fra standuppen, som han har bedrevet i et årti, og som han heldigvis ikke har tænkt sig at slippe. Det får det danske publikum mulighed for at føle, når han 8. juni kommer til København og stiller sig på scenen i Forum. Hvad vi præcis kan vente os, vides endnu ikke, men der er ingen tvivl om, at Noah har noget på hjerte og formår at formidle det på tankevækkende og lårklaskende facon.

I 2016 skrev han således også den selvbiografiske ‘Born a Crime: Stories from a South African Childhood’, som blev en prisbelønnet bestseller.

Billetsalget til Trevor Noahs danske show starter 18. januar kl. 10.

Annonce