Vind billetter til Månedens Film i Cinemateket, den anmelderhyldede ‘Western’

Vind billetter til Månedens Film i Cinemateket, den anmelderhyldede ‘Western’
Valeska Grisebachs 'Western', der er Månedens Film i Cinemateket.

Med ‘Min far Toni Erdmann’ fik mange igen øjnene op for tysk film, og den anmelderhyldede ‘Western’ understreger blot, hvor stort talent der er at finde i vort nabolands filmmuld.

‘Western’ er da også produceret af ‘Min far Toni Erdmann’-instruktør Maren Ade, og så er den instrueret af en anden ypperlig kvinde, Valeska Grisebach. Bortset fra kvaliteten adskiller Grisebachs film sig dog en del fra den hysterisk morsomme, Oscar-nominerede kæmpesucces. ‘Western’ udspiller sig omkring en bulgarsk floddal, hvor et tysk byggesjak tordner ind med maskiner og machoattitude. Den midaldrende Meinhard ænser som den eneste den lokale befolkning, og det bringer ham på kant med kollegaerne i den både nænsomt realistiske, skæve og finurlige, ja, anti-western.

‘Western’ er Månedens Film i Cinemateket 18.-28. januar, og vi udlover 2 x 2 billetter til filmen, som er begunstiget af et anmeldersnit på hele 96 procent positive vurderinger hos Rotten Tomatoes.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter 19. januar, og vinderne får direkte besked.

På hvilken prominent filmfestival fik ‘Western’ verdenspremiere?