Vinteren mellem ‘Game of Thrones’ og dens spinoff bliver lang og uudholdelig

Vinteren mellem ‘Game of Thrones’ og dens spinoff bliver lang og uudholdelig
The Night King i 'Game of Thrones'.

Som bekendt skal vi vente helt til 2019 på allersidste slag i ‘Game of Thrones’. Det bliver et barskt farvel – og derefter kommer vi til at vente mindst lige så længe på gensynet med Westeros og omegn.

Fem spinoffs er i udvikling hos HBO, og det er sandsynligvis kun én af dem, der bliver en realitet. Og den realitet, ja, den kommer tidligst i 2020.

HBO’s programchef Casey Bloys fortalte til den halvårlige tv-konference TCA, at der vil gå mindst et år fra finaleafsnittet på ‘Game of Thrones’, til prequel-spinoffen kommer. Det skyldes ikke kun, at det kan blive svært at færdiggøre den nye serie inden da, men også ærefulde strategiske hensyn.

»Det, jeg ikke vil gøre, er at tage noget fra den sidste sæson. Den sidste sæson skal vises som den kæmpe event på tv-sæsonen, som det er. Jeg vil ikke forringe det ved, at en spinoff sendes i luften lige efter det. Det ville reducere bedriften, og hvor stor og betydningsfuld serien er«, sagde Bloys.

HBO-chefen fortalte desuden, at de fem spinoffs befinder sig i meget forskellige stadier, da de startede på forskellige tidspunkter.

»Men jeg er meget opmuntret af, hvad vi har set. Jeg har ikke nogen tidsplan for, hvornår vi beslutter noget. Jeg kunne lave mellem nul og fem. Formentlig mere sandsynligt omkring én«.

Annonce