Danny Boyle skriver nyt manuskript til kommende James Bond-film – og skal måske instruere

Danny Boyle skriver nyt manuskript til kommende James Bond-film – og skal måske instruere
Danny Boyle til en visning af 'T2 Trainspotting' i 2017.
Foto: Ben Gabbe/Getty Images

Sidste år blev den amerikanske premieredato på den kommende James Bond-film annonceret. Udover at Daniel Craig vender tilbage i titelrollen, synes det også at være det eneste, der er slået fast om filmen. En instruktør er eksempelvis ikke hentet ind endnu, efter Sam Mendes afslog at vende tilbage.

Det blev tidligere meldt ud, at Neal Purvis og Robert Wade, som også stod bag ’Casino Royale’, ’Skyfall’ og ’Spectre’, skulle skrive manuskript til den nye film, men det er måske heller ikke sikkert længere.

Deadline fortæller, at Danny Boyle har pitchet en ny idé til den næste agentfilm, som producerne finder interessant. Han har derfor fået to måneder til at skrive et nyt manuskript til filmen sammen med sin vante skrivemakker John Hodge, som blandt andet var med på begge ’Trainspotting’-film.

Hvis manuskriptet falder i god jord, får Boyle æren af at instruere. Hvis ikke, bliver Purvis og Wades manuskript formentlig taget i brug, og så må jagten på en instruktør genoptages. Boyle har en noget svingende filmproduktion bag sig – fra perler som ‘Sunshine’ og ’28 dage senere’ til absolutte ligegyldigheder som ‘Trance’ – og han er derfor også på papiret et usikkert kort som Bond-instruktør.

Filmen får dansk premiere 7. november 2019.

Læs også: Christopher Nolan afviser endegyldigt: Jeg skal ikke instruere den næste James Bond

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold