Første trailer til DR’s nye søndagsserie ‘Liberty’ er landet

DR’s kommende søndagsserie, filmatiseringen af Jakob Ejersbos roman ‘Liberty’ fra ‘Afrika’-trilogien, er en af årets mest imødesete på tv-fronten. Nu er første teaser endelig landet, som kan give et indtryk af den store dramasatsning.

I de bærende roller ses Sofie Gråbøl, Carsten Bjørnlund, Connie Nielsen, Anton Hjejle, Charlie Karumi og Magnus Krepper. Serien er optaget både i Sydafrika og Danmark med Mikael Marcimain som konceptuerende instruktør, mens Asger Leth er seriens hovedforfatter.

Serien følger familien Knudsens rejse til Afrika, hvor faren (Bjørnlund) har travlt med et bistandsprojekt. Imens er den unge søn Christian (Hjejle) overladt til sig selv, hvor han møder den indfødte Marcus (Kurami), som slider for en svensk familie, og serien følger herefter de to drenges oplevelser med sex, stoffer og fordærv i Afrika.

‘Liberty’ får premiere søndag den 25. februar kl. 20 på DR1.

Læs også: De mest imødesete danske tv-serier i 2018: Storsatsninger fra DR og TV 2 – og Netflix på banen

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.