Frank Ocean interviewer Timothée Chalamet – taler om Christopher Nolan, skuespil på fransk og fremtidige projekter

Timotheé Chalamet til Critics' Choice Awards. Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Interessen for det 22-årige stortalent Timothée Chalamet har været enorm, siden han sidste år kom frem i ’Lady Bird’ og den danmarksaktuelle ’Call Me By Your Name’ og for nylig blev Oscar-nomineret for sidstnævnte. Frank Ocean tager del i begejstringen for den unge skuespiller, og han har gennem magasinet V Man fået lov til at interviewe Chalamet over mobilen.

En spændt Chalamet tager telefonen: »Det er er så vildt. Det er en ære at snakke med dig, mand. Jeg er sådan en stor fan. Det kommer til at blive svært at holde mit stemmeleje og bevare en så normal samtale som muligt«, siger han grinende.

De to kunstnere starter blødt ud med at anbefale hinanden restauranter i henholdsvis Los Angeles og New York, hvor de hver især befinder sig. Chalamet promoverer stadigvæk ’Call Me By Your Name’, og Ocean er i gang med at flytte ind i sin lejlighed i New York. Derudover nævner musikeren selvfølgelig den famøse ’Statistics’-video, som han er en kende flov over.

Ocean spørger derefter, om skuespilleren nogensinde bliver kaldt ’Elio’, hans karakter i ’Call Me By Your Name’, af folk på gaden. Chalamet fortæller, at det er sket, men at ingenting har ændret sig på den lokale busrute.

»Folk i New York er åbenbart ret ligeglade. Der er faktisk flere folk, der stopper mig på grund af ’Lady Bird’ og siger: ’Er det røvhullet fra ’Lady Bird’?’ Så det er fedt«, fortæller han.

Annonce

»Jeg har set, at nogle skuespillere, og musikere som dig, bibeholder en form for integritet og mystik. Det er i sidste ende, hvad der har været virkelig fedt ved, at ’Call Me By Your Name’ og ’Lady Bird’ har introduceret mig. Jeg var i spil til større, mere kommercielle projekter, men jeg fik dem ikke. De valgte mig bare ikke, og det har været tilfredsstillende at have et kunstnerisk ståsted i stedet for ren eksponering«.

Timothée Chalamet afslår dog bestemt ikke at medvirke i en større, mere kommerciel blockbuster-produktion, ligesom han gjorde i Christopher Nolans ‘Interstellar’: »Som Kanye sagde det, Guillermo del Toro lavede ’Pacific Rim’, og det er en af hans yndlingsfilm. Hans seneste film ’The Shape of Water’ er fantastisk. Christopher Nolan er sammen med Paul Thomas Anderson min yndlingsinstruktør. Hvis en af de her auteurs har en film med et budget på 200 millioner dollars og vil have mig med, fuck yeah«.

Chalamet fortæller desuden, at han i sin næste rolle, på et unavngivet projekt, skal tage 12,5 kilo på. »Jeg er en lille, tynd lort lige nu«, griner han.

I ’Call Me By Your Name’ taler hans karakter både engelsk, fransk og italiensk. Det kommer samtalen selvfølgelig også ind på:

»Når jeg spiller skuespil på fransk, er det virkelig overraskende for mig, hvordan det giver mere jordforbindelse end skuespil på engelsk«, fortæller Chalamet. »Gennem min opvækst snakkede jeg fransk med min far, men det er ikke et sprog, som jeg mestrer, så når jeg taler eller spiller skuespil på fransk, betyder ordene så meget for mig. Jeg er så fokuseret«.

Hans tillærte sig italiensk fra bunden inden filmens optagelser, hvorfor hans tilgang var mindre sikker: »Når jeg spiller skuespil på italiensk, winger jeg den virkelig: memorerer hvordan linjerne lyder fonetisk, forsøger bare at udføre intonationerne og stilen rigtigt, så replikkerne lyder korrekt for et italiensk publikum«.

‘Call Me By Your Name’ kan ses i de dansk biografer nu. ‘Lady Bird’ får dansk premiere 24. april. Læs hele Frank Ocean-Timothée Chamalet-interviewet HER.

Læs også: Kritik af manglen på eksplicit homosex i ‘Call Me By Your Name’ er ærgerligt malplaceret

Mest læste

'Disenchantment': Manden bag ’The Simpsons’ gør comeback på Netflix
'Mord uden grænser' sæson 2: Selv James Bond ville få rejsesyge
Se Drake disse Kanye West under koncert i Chicago
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag – bl.a. Young Thug, Mitski og Ariana Grande
Kanye Wests sandaler stjal opmærksomheden til 2Chainz’ bryllup

Seneste nyt

Kevin Spacey-filmen 'Billionaire Boys Club' tjener latterlige 800 kroner ind på åbningsdagen
Donald Trump trumpsplainer 'Apocalypse Now' over for Vietnam-veteraner
Hollywood-instruktørs »ufiltrerede« Rihanna-dokumentar er lige på trapperne
MeToo-frontkvinde Asia Argento selv anklaget for seksuelt overgreb
Kanye Wests sandaler stjal opmærksomheden til 2Chainz’ bryllup
Wiz Khalifa og Travis Scott holder narkofest på deres nye sang 'Trippin'
'Queen' går ikke nummer et i USA – Nicki Minaj anklager Travis Scott for snyd
Se Drake disse Kanye West under koncert i Chicago
HBO offentliggør premieredato og cast til Damon Lindelofs ventede 'Watchmen'-serie
'Stranger Things'-stjerne afslører overraskende inspirationskilde til sæson 3