Gamle voldsanklager mod Michael Fassbender graves frem – kæreste søgte om polititilhold

Gamle voldsanklager mod Michael Fassbender graves frem – kæreste søgte om polititilhold
Michael Fassbender til 'Alien: Covenant'-verdenspremiere i 2017.
Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images

Senest måtte Quentin Tarantino stå til ansvar for fortidens hensynsløse opførsel og udtalelser, og nu er turen kommet til Michael Fassbender. The Daily Beast har nemlig gravet gamle voldsanklager mod skuespilleren frem.

Fassbenders tidligere kæreste Sunawin Andrews blev udsat for vold i to tilfælde i 2009, som i 2010 fik hende til at anmode om polititilhold og 24.000 dollars til lægeomkostninger.

Den ene hændelse udspillede sig under Ischia Global Film & Music Fest, hvor Fassbender efter en nats druk brækkede Andrews’ næse ved at kaste hende over en stol. Det andet tilfælde var også i forbindelse med alkohol, denne gang i en bil:

»Michael havde drukket og blev vred«, skrev hun i sin anmodning. »Han kørte faretruende hurtigt og råbte ad mig. Jeg tiggede ham om at stoppe bilen, i frygt for at køre galt og for mine børn, der lå og sov derhjemme. Da vi kom tættere på mit hus, trak jeg håndbremsen. Jeg steg ud og gik rundt om bilen for at tage nøglen. Men Michael kørte væk og trak mig efter bilen«.

Andrews fortæller, at dette gav hende flere indre blødninger, en forstuvet ankel, en sprængt ovariecyste og en beskadiget knæskal.

Tiden må vise, om de snart ti år gamle anklager får betydning for Fassbenders karriere, og om han, i stil med Tarantino, må ty til en offentlig undskyldning og forklaring af miseren. Den irsk-tyske skuespiller blev gift med sin svenske kollega og Oscar-vinder Alicia Vikander sidste år.

Læs også: Quentin Tarantino kommenter Uma Thurmans ’Kill Bill’-ulykke: »Mit livs største fortrydelse«