Julianne Moore og hendes mand remaker Susanne Bier-film

Julianne Moore og hendes mand remaker Susanne Bier-film
Sidse Babett Knudsen og Mads Mikkelsen som ekskærester i Susanne Biers 'Efter brylluppet.

Susanne Biers ‘Efter brylluppet’ blev Oscar-nomineret i 2007 og kan vel betegnes som hendes internationale gennembrud, der siden har ført til blandt andet en Oscar-statuette for ‘Hævnen’ og jobbet som instruktør på tv-serien ‘The Night Manager’.

Og her mere end 10 år senere gør filmen åbenbart stadig indtryk i Hollywood. I hvert fald skriver Deadline.com, at Julianne Moore og hendes mand, Bart Freundlich, har købt rettighederne til et amerikansk remake. Moore skal selv spille med i filmen, som skrives og instrueres af Freundlich, der tidligere har stået bag afsnit af ‘Californication’ og ‘Mozart in the Jungle’ foruden spillefilmen ‘Wolves’ fra 2016.

Susanne Biers version handlede om lægen Jacob, spillet af Mads Mikkelsen, der arbejder på et børnehjem i Indien, men vender hjem til sin ekskærestes datters bryllup. Her finder han ud af, at han i virkeligheden er far til datteren (Stine Fischer Christensen), og han bliver hvirvlet ind i familiehemmelighederne, inklusive ekskærestens mand (Rolf Lassgaard), der er syg af kræft.

Ifølge Deadline twister Julianne Moore og Bart Freundlichs historien, så den bliver med kvindeligt fortegn. Den handler nu om Isabel, der driver et børnehjem i Calcutta, men rejser til New York for at møde en millionær (spillet af Moore), som har skaffet penge til børnehjemmet. Men millionærens bryllup sender tingene i en uventet retning.

Hvem der skal spille Isabel ligger endnu ikke fast. Producerne siger om Freundlichs manuskript:

»Han har genopfundet en brillant genfortælling af Susanne Biers anerkendte og potente drama«.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement