Maisie Williams afkræfter forlydender om flere slutninger til ’Game of Thrones’

Der er stadigvæk et godt stykke tid til, at ottende og sidste sæson af ’Game of Thrones’ kommer tilbage på HBO. Vi må således vente til engang i 2019 på den seks afsnit lange afslutning.

Tidligere har der været snak om, at forskellige metoder er blevet taget i brug for at undgå, at der bliver lækket spoilers for den ventede finale. HBO-præsidenten Casey Bloys udtalte blandt andet sidste år, at man skyder flere alternative slutninger til det sidste afsnit, så ingen ved, hvilken der er den rigtige.

I gårsdagens besøg hos Jimmy Kimmel afkræftede Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, at det skulle være tilfældet. Det mente hun simpelthen ikke, at der er budget til, og hun tilføjede, at »præsidenter ikke altid fortæller sandheden«.

Skuespillerinden fortalte desuden, at hun selv har læst den endelige slutning, men at hun selvfølgelig ikke kan røbe noget.

Talkshow-besøget skete i forbindelse med animationsfilmen ’Early Man’, hvori Williams lægger stemme til karakteren Goona. Filmen er skabt af det legendariske Aardman-studie, der står bag ’Walter og Trofast’-filmene og ’Flugten fra hønsegården’. Den nye film får dansk premiere 22. marts.

Læs også: Foregår ’Game of Thrones’ og ’Altered Carbon’ i samme univers?

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.