Ny ‘Cloverfield’-film overrasker alt og alle – kan nu ses på Netflix

Ny ‘Cloverfield’-film overrasker alt og alle – kan nu ses på Netflix
Gugu Mbatha-Raw i 'The Cloverfield Particle'

Folkene bag ‘Cloverfield’-franchisen formår at tage røven på publikum. Efter J.J. Abrams’ overraskende found footage-hit fra 2008 om rumvæseners indtog i New York fulgte ’10 Cloverfield Lane’, en film, ingen vidste var en opfølger i franchisen før usædvanligt tæt på premieren – en markedsføringsfremgang, som var lige det, Hollywood havde brug for.

Til gengæld har alle vidst, at en tredje film i serien var på vej under (arbejds)titlen ‘God Particle’. Men søreme om de ikke har gjort det igen – for først landede traileren ved nattens Super Bowl, og allerede nu kan hele filmen såmænd ses på Netflix!

Filmen hedder nu ‘The Cloverfield Paradox’ og foregår i en nær fremtid, hvor Jorden er ramt af en energikrise. Historien følger en gruppe astronauter, der skal teste en partikelaccelerator i rummet, som forhåbentligt kan afværge krisen – samtidig med at mange frygter, at opfindelsen kan åbne en portal til andre dimensioner.

Om det er fra disse andre dimensioner, ‘Cloverfield’-seriens rumvæsener kommer ind i billedet, ved vi endnu ikke, men traileren, som kan ses nedenfor, mere end antyder, at det er origin-historien vi nu får serveret. I hvert fald må man sige, at den nye film i rækken arbejder på en større skala end det super intense kammerspil, der var kernen i ’10 Cloverfield Lane’.

Filmen instrueres af debutanten Julius Onah, mens Gugu Mbatha-Raw, Daniel Brühl, Elizabeth Debicki og Chris O’Dowd pryder rollelisten.

Den lille trailer til ‘The Cloverfield Paradox’ kan ses her:

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement