Ny ‘Deadpool 2’-trailer tager pis på Henry Cavills overskæg og cheesy oneliners

’Deadpool’ var et friskt pust i superhelteland og har verden over indtjent mere end 700 millioner dollars. Bag facaden var der dog store uenigheder mellem hovedrolleindehaveren Ryan Reynolds og instruktør Tim Miller på grund af kreative uoverensstemmelser, som i sidste ende fik Miller fyret fra filmens efterfølger.

Den garvede stuntekspert David Leith, som sidst instruerede ’John Wick’ og ’Atomic Blonde’, blev i stedet hentet ind. Sidste år kom en teasertrailer til filmen, der dog ikke røbede noget om plottet. Nu får vi den første egentlige trailer til den ventede fortsættelse, hvor Josh Brolin ses som Deadpools klassiske tegneseriemakker Cable.

Der bliver samtidig taget tykt pis på både dårlige oneliners og Henry Cavills CGI-fjernede overskæg i ’Justice League’. Da Brolins robotarm ikke er blevet kørt gennem CGI-maskinen endnu, overtager Deadpool desuden midtvejs traileren og leger dukkefører for legetøjsudgaver af de to hovedpersoner.

Udover Brolin tilføjes også Zazie Beets og Jack Kesy til rollelisten. Traileren slutter af med filmens premieredato, som er lagt 16. maj.

Læs også: Se Henry Cavills bizarre, CGI-redigerede overlæbe i ‘Justice League’

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement