Paul Rudd og Jimmy Fallon giver den gas i genindspilning af ikonisk 90’er-musikvideo

Paul Rudd var i fredags forbi Jimmy Fallons talkshow for at tale om sin nye film, Duncan Jones’ ‘Mute’. Det var dog ikke lutter seriøs filmpromovering, skuespilleren var kommet for at deltage i, og således blev en to år gammel tradition mellem Rudd og Fallon genoplivet ved hans besøg.

Her viste de to herrer en præcis genindspilning frem af musikvideoen til den britiske popduo Go Wests 1990’er-hit ‘King of Wishful Thinking’, der var med på soundtracket til ‘Pretty Woman’. Der er altså hverken sparet på de højtaljede dad jeans, gennemførte 90’er-dansemoves eller en ekstremt indlevende Paul Rudd, der før har brilleret i Fallons ‘Lip Sync Battle’.

Den originale video kan ses nedenfor til (skræmmende præcis!) sammenligning, ligesom Jimmy Fallon overraskede Paul Rudd med nogle ret morsomme fraklip fra musikvideooptagelserne.

Læs også: Timberlake og Fallons ‘Songversation’ er lige den rette dosis åndssvag

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement