Se Roland Møller over for Dwayne Johnson i første trailer til ’Skyscraper’

Til søndagens Super Bowl fik vi masser af nye trailere til ventede film og tv-serier, blandt andet for den kommende Han Solo-film. En anden film, som gav os første forsmag, var ’Skyscraper’ af Rawson Marshall Thurber, der tidligere har instrueret blandt andet ’Easy A’, ’We’re the Millers’ og ’Central Intelligence’.

Ligesom i sidstnævnte spiller Dwayne ’The Rock’ Johnson hovedrollen – denne gang som en tidligere FBI-leder for gidselredningsaktioner samt krigsveteran ved navn Will Sawyer, der nu er sikkerhedsansvarlig for skyskrabere. Da verdens højeste bygning i Kina angribes, bliver Sawyer beskyldt for at stå bag. Samtidig er hans familie fanget i den sammenstyrtende bygning.

Roland Møller ses desuden i en bærende rolle som filmens endnu unavngivne hovedskurk med europæisk accent, der ser ud til faktisk at stå bag skyskraber-angrebet.

Læs også: Mac DeMarco er helt vild med Dwayne ’The Rock’ Johnson

Annonce