’The Room’-parret Tommy Wiseau og Greg Sestero vender tilbage i kommende film – se ny trailer til ’Best F(r)iends’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På trods af at være blevet verdenskendt for at medvirke i ’The Room’ – også kaldt verdens værste film – kunne Greg Sestero i sidste måned fortælle os, at han overhovedet ikke fortrød noget som helst.

Da filmen flere år efter premieren fik global kultstatus, så han sit snit til at fortælle om sine oplevelser med den mytiske Tommy Wiseau. Filmatiseringsrettighederne til ’The Disaster Artist’ blev købt af selveste James Franco, og år senere fik filmen en Oscar-nominering for bedste adapterede manuskript.

Det gav Sestero mod på selv at skrive sin egen film, og som tak for at Wiseau gav ham en rolle i sit notoriske markværk af en film, ses de gamle venner nu igen over for hinanden på filmlærredet. ’Best F(r)iends’ ser dog umiddelbart ud til at blive en markant bedre film.

Da vi interviewede Sestero faldt snakken også på det nye filmprojekt, som instrueres af Justin MacGregor og udkommer i to dele.

»Tommy spiller en 100 år gammel bedemand, der møder en vagabond, som han giver arbejde i sin forretning. De opdager en mystisk undergrundsvirksomhed, som giver en god indtjening, men som efterfølgende giver dem en masse problemer, og alt går galt derfra«, fortalte Sestero.

»Jeg blev inspireret af klassiske noir-film som ’Double Indemnity’, men med et moderne twist som ’Nightcrawler’. Fortællingen kom til mig, da Tommy og jeg for mange år siden var på en roadtrip sammen, og Tommy troede, at jeg ville myrde ham. Det er en mærkelig film, men stadigvæk langt fra ’The Room’«.

Filmen får amerikansk premiere 30. marts, mens efterfølgeren ’Best F(r)iends: Unmasked’ allerede kommer ud 1. juni. Dansk biografdistribution er mere tvivlsomt.

Læs også: Interview – Greg Sestero fra ’The Room’ fortryder overhovedet ingenting

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af