Uma Thurman deler video fra sit ’Kill Bill’-crash – bebrejder ikke længere Tarantino

Uma Thurman deler video fra sit ’Kill Bill’-crash – bebrejder ikke længere Tarantino
Quentin Tarantino og Uma Thurman i Cannes i 2014.
Foto: Neilson Barnard/Getty Images

I et stort interview med The New York Times kritiserede Uma Thurman i weekenden sine tidligere samarbejdspartnere Harvey Weinstein og Quentin Tarantino.

Tarantino fik kritik for at have udsat hende for livsfare, da hun under optagelserne til ’Kill Bill’ skulle speede op i en bil. Da hun udtrykte sin bekymring over for instruktøren, blev han rasende på hende for at spilde folks tid. Det endte selvfølgelig galt. Thurman kørte ind i et træ og kom på hospitalet.

I går postede Thurman en video på Instagram fra ’Kill Bill’-optagelserne, der tydeligt viser ulykken. I den tilhørende tekst forklarer hun, at hun ikke længere bebrejder Tarantino, fordi han ikke havde onde hensigter.

»Omstændighederne omkring denne hændelse var så skødesløse, at det nærmede sig det kriminelle«, fortæller Thurman. »Jeg tror dog ikke, at det var med onde hensigter. Quentin Tarantino angrede dybt, og han fortryder fortsat denne ubehagelige hændelse og gav mig optagelserne flere år senere, så jeg kunne eksponere det og lade det komme ud i lyset«.

»Han vidste også, at dette kunne skade ham personligt, og jeg er stolt af ham for at gøre det rette og for hans mod«, lyder det fra hendes Instagram-post. I samme opslag understreger Thurman dog, at hun stadigvæk i høj grad bebrejder Weinstein for ulykkens efterspil, hvor de eftersigende forsøgte at dække over hændelsen.

»Men den efterfølgende mørklægning er utilgivelig. For dette bebrejder udelukkende jeg Lawrence Bender, E. Bennett Walsh og den berygtede Harvey Weinstein. De løj, destruerede bevismateriale og lyver fortsat om de permanente men, som de var skyld i og dengang valgte at fortrænge«, forklarer hun.

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

Et opslag delt af Uma Thurman (@ithurman) den

Harvey Weinsteins advokater har set sig nødsagede til at benægte beskyldningerne. I en offentlig udmelding lyder det blandt andet:

»Harvey har enormt stor hengivenhed over for Uma Thurman, men må alligevel benægte disse anklager. Han gav ikke instrukser til at destruere køretøjet eller foretage et cover-up, og dette er første gang, han hører, at frøken Thurman havde nogen problemstillinger angående håndteringen af ulykken«.

Læs også: Jessica Chastain kritiserer Tarantino i hårde vendinger efter Uma Thurman-beretning

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows