Vind billetter til Månedens Film i Cinemateket: ‘A Man of Integrity’, der blev forbudt i hjemlandet

'A Man of Integrity'.

Den iranske instruktør Mohammad Rasoulofs har siden 2005, ligesom mange andre, haft problemer med hjemlandets filmcensur-myndigheder på grund af filmenes samfundskritiske tendenser. Faktisk har hans seneste fem film ikke fået lov til at blive vist i Iran, men i resten af verden har de opnået stor anerkendelse. I 2011 vandt han for eksempel Un Certain Regard-prisen i Cannes for ‘Goodbye’.

I Rasoulofs seneste film, ‘A Man of Integrity’, beskriver han korruptionen og uretfærdigheden i det iranske styre. Reza og hans kone Hadis tvinges til at flytte fra Teheran til en lille provinsby, hvor de lever på må og få af at opdrætte guldfisk. Da Reza nægter at sælge sin dam til en rigmand, der sidder på toppen af lokalsamfundet, får den lille familie de skjulte magtstrukturer at føle.

‘A Man of Integrity’ er Månedens Film i Cinemateket 1.-11. marts, og vi udlover i den anledning 2 x 2 billetter til filmen.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter 21. februar, og vinderne får direkte besked.

Hvem ses i hovedrollen som den idealistiske guldfiske-opdrætter Reza?