Armie Hammer deler sit mugshot fra 2011, og han ser som altid skidegodt ud

Armie Hammer deler sit mugshot fra 2011, og han ser som altid skidegodt ud
Armie Hammer i 'Call Me By Your Name'.

I hiphoppens verden er det bestemt ikke unormalt, at der florerer mugshots af de mest hårdkogte typer – for eksempel den voldsanklagede XXXTentacion. Men nu vil den umiddelbart mere polerede Armie Hammer også være med.

I onsdags delte den 31-årige skuespiller fra ’Call Me By Your Name’ sit mugshot på Instagram med teksten: »Det er muligvis ikke torsdag, med det her throwback er dét værd« og hashtagget #godblesstexas.

Fotoet er fra 2011, hvor han blev arresteret af politiet i Sierra Blanca, Texas for besiddelse af marihuana. Selvom billedet angiveligt blev taget i de tidlige morgentimer, ser han faktisk overraskende godt ud med sit kække smil og den opknappede trøje.

It might not be Thursday, but this throwback seems worth it… #godblesstexas

Et opslag delt af Armie Hammer (@armiehammer) den

Læs også: En af de smukkeste slutninger på en film meget, meget længe

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold