Brad Pitt skal spille DiCaprios stuntdouble i Quentin Tarantinos næste film, der nu har fået titel

Brad Pitt skal spille DiCaprios stuntdouble i Quentin Tarantinos næste film, der nu har fået titel
Brad Pitt i 2016 under premieren på 'Allied' (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Der har allerede været mange rygter om et stjernespækket cast til Quentin Tarantinos kommende Charles Manson-film, og tilbage i januar blev Leonardo DiCaprio som den første bekræftet. Nu er navn nummer to officielt annonceret, og vi fortsætter i a-ligaen.

Brad Pitt skal således medvirke i filmen, der nu også har fået sin titel: ’Once Upon A Time In Hollywood’. Skuespilleren har tidligere arbejdet sammen med Tarantino i ’Inglourious Basterds’, hvor han spillede den karismatiske og nazistdræbende løjtnant Aldo Raine.

Filmen er sat i 1969 og har Manson-familiens mord, blandt andet på Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate, som baggrundshistorie. Hovedfortællingen roterer omkring den aldrende tv-skuespiller Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans mangeårige stunt double Cliff Booth (Brad Pitt), der forsøger at slå igennem i Hollywood.

»Jeg har arbejdet på det her manuskript i fem år og har desuden boet i Los Angeles County det meste af mit liv, inklusive i 1969, hvor jeg var syv år gammel«, udtaler Tarantino i forbindelse med filmens nye detaljer.

»Jeg er meget spændt på at fortælle denne historie om et L.A. og et Hollywood, der ikke eksisterer længere. Og jeg kunne ikke være mere lykkelig for det dynamiske team DiCaprio og Pitt som Rick og Cliff«.

Margot Robbie rygtes at skulle spille Sharon Tate, men det er fortsat ikke bekræftet.

’Once Upon A Time In Hollywood’ får premiere 9. august 2019 på 50-årsdagen for mordet på Tate.

Læs også: Quentin Tarantino kommenterer Uma Thurmans ’Kill Bill’-ulykke: »Mit livs største ulykke«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af