Dumbledore er tilbage i den første trailer til ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Harry Potter-fans kan godt begynde at kridte Firebolt-kostene!

Til november går turen tilbage til Hogwarts i ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’, hvori Eddie Redmaynes biologiaficionado Newt Scamander står side om side med læremesteren Dumbledore i kampen mod den onde troldmand Grindelwald.

Filmens første trailer er et overflødighedshorn af godbidder, der både byder på mødet med Jude Laws Dumbledore, og et foruroligende close-up af Johnny Depps gale Grindelwald. Derudover er der gensyn med Newts allierede Tina Goldstein (Katherine Waterston), søsteren Queenie (Alison Sudol) og Jacob Kowalski (Dan Fogler) – såvel som glimt af Zoë Kravtiz’ mystiske Leta Lestrange, Newts tidligere bedsteveninde fra Hogwarts-dagene.

Fans vil naturligvis kende pure blood-familien Lestrange som Voldemort-støtter, der senere i universet også kommer til at tælle Bellatrix Lestrange (spillet af Helena Bonham-Carter i ‘Harry Potter’-filmene). Men hvorvidt Leta er tabt til mørket, ligger endnu hen i det uvisse.

Filmen har desuden den danske skuespiller David Sakurai på rollelisten som en af Grindelwalds håndlangere.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’ får premiere den 15. november.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.