Glutenfri ‘Deadpool 2’-trailer slår dig i gulvet

Sjældent er en film blevet teaset så finurligt og metaagtigt som ‘Deadpool 2’, der blandt andet har givet en kærlig hyldest til den meditative tv-maler Bob Ross. Den selvbevidste kampagne fører nu endelig til en efter omstændighederne ironifattig trailer.

Den løfter sløret for, at unge Julian Dennison fra ‘Hunt for the Wilderpeople’ danner omdrejningspunkt for en handling, som folkene bag filmen alligevel ikke vil røbe for meget af. Til gengæld får man udover Ryan Reynolds’ glutenbekæmpende Deadpool set lidt mere til de nye karakterer i det fælles X-Force Team, som tæller Zazie Beetz (‘Atlanta’) som Domino, Josh Brolins Cable og muskelbundtet Terry Crews i en unavngiven rolle.

‘Deadpool 2’ kommer i de danske biografer 16. maj.

Læs også: Første teaser til ‘Deadpool 2’ er rablende og virkelig sjov