Harvey Weinstein vil lave en dokumentarfilm om sig selv

Harvey Weinstein vil lave en dokumentarfilm om sig selv
Harvey Weinstein under Venedig-festivalen i 2012.
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Efter mere end 80 kvinder anklagede Harvey Weinstein for voldtægt eller andre former for seksuelle krænkelser, er den berygtede producers karriere mildest talt gået i stå. Skandalen fik ham fyret fra The Weinstein Company, ligesom Oscar-akademiet smed ham på porten.

Mens politiet fortsat undersøger de mange anklager, har Weinstein angiveligt været i behandling for sexafhængighed i Arizona. Nu fortæller The New York Times, at han også har forsøgt at få stablet en dokumentarfilm på benene, der kan fortælle hans side af historien.

»Manden bag ’Pulp Fiction’ og ’Shakespeare in Love’ har allerede forsøgt at producere sin hidtil mest udfordrende film, fortæller folk: En dokumentar, som skal bane vejen til et comeback«, skriver The New York Times.

»Indtil videre vil ingen røre ved den. En repræsentant for hr. Weinstein fortalte, at en ’lang liste’ af producere og andre har kontaktet ham omkring, hvordan man bedst kan fortælle hans side af historien«.

Når man tænker på, hvordan tidligere Weinstein-samarbejdspartnere som Quentin Tarantino for tiden gør alt for at distancere sig fra produceren, bliver det interessant at se, om nogen tør tage opgaven på sig.

Læs også: Vanity Fair-artikel afslører Weinsteins panik før lukketid: »Harveys bekymring var, hvem der havde stukket ham«