Hvem kan spille en ung Luke Skywalker i dag? – Mark Hamill giver sit bud

Med ’Rogue One: A Star Wars Story’ og den kommende ’Solo: A Star Wars Story’ synes Lucasfilm og Disney bestemt ikke at være færdige med at udfylde ’Star Wars’-universets huller med prequels. Det har naturligvis også fået folk til at spekulere i en Luke Skywalker-film.

Men hvem skulle i sådan et tilfælde spille unge Luke? Det spurgte Variety forleden Mark Hamill om.

Han nævner først den ’I, Tonya’- og ’Avengers: Infinity War’-aktuelle Sebastian Stan, som flere fans har peget på. Hamill mener dog, at skuespilleren er »meget flottere end mig. Han ligner virkelig en traditionel leading man«.

Faktisk synes Hamill ikke, at en film om Luke som ung mand er så oplagt:

»Hele pointen med Luke var, at han drønkedede sig over sit liv. Det eneste, han lavede, var, at skyde efter wamp rats i sin T-16«, siger han.

Men hvis nu de kunne gøre, som de gør for tiden – have fem eller seks handlingsforløb, hvor man klipper mellem, hvad der foregår omkring ham, og samtidig bliver ved med at klippe tilbage til en virkelig ung Luke. Det har jeg tænkt på. Jeg er vild med Jacob Tremblay«.

11-årige Jacob Tremblay blev verdenskendt for at spille Jack i ’Room’. Siden har han blandt andet medvirket i gyseren ’Shut In’ og ’Wonder’.

’Solo: A Star Wars Story’ får premiere 23. maj.

Læs også: ’Game of Thrones’-skaberne skal stå bag ny ’Star Wars’-filmserie

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS