’Luke Cage’ sæson 2 er klar med trailer, premieredato og stillbilleder

Marvels Netflix-serie ’Luke Cage’ kom godt fra land. Her sås Mike Colter som titelfiguren, der med sin superstyrke og skudsikre hud bekæmper kriminalitet, korruption og uretfærdighed i Harlem. Serien ville tydeligvis ikke bare underholde, men også reflektere over afroamerikansk identitet i USA.

I går udkom en ny teasertrailer for den kommende sæson 2, og der røbes ikke meget om plottet. Til gengæld afsløres det, at den hårdtslående superhelt vender tilbage på Netflix 22. juni. Første afsnit instrueres af Luci Liu, der ellers mest har gjort sig som skuespiller.

Med denne annoncering blev en række billeder fra den nye sæson også lagt ud. De kan ses her:

Læs også: Alle easter eggs, gæsteoptrædener og referencer i ’Luke Cage’ opsummeret i 10-minutters video

Annonce