Netflix’ nye horrorserie ’Requiem’ vil give dig seriøse mareridt – se trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det skorter ikke på originalt indhold på Netflix, og nu er de klar med nyeste skud på stammen. I stil med reality-eksperimentet ’The Push’ og miniserien ’The End of the F***ing World’ har streamingtjenesten tilegnet sig de globale distributionsrettigheder til en serie fra en britisk tv-kanal – denne gang BBC One. ’Requiem’ går dog i en mere rendyrket horror-retning end de to førnævnte.

Lydia Wilson, der blandt andet har haft roller i ’Star Trek: Beyond’ og ’Never Let Me Go’, spiller den verdenskendte cellist Matilda Gray, som sætter sig for at nå til bunds i sin mors selvmord. Det fører hende til en mystisk historie fra 1994, hvor et spædbarn forsvandt fra en lille, walisisk landsby.

Miniserien er på seks afsnit, og ud fra traileren ser den ud til at være tætpakket med jump scares og mareridtsvisioner. ‘Requiem’ får Netflix-premiere den 23. marts.

Læs også: Netflix’ forfærdeligt fascinerende ‘The Push’ skubber vores egen moral over kanten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af