Ny HBO-dokumentar skildrer den elskede wrestler og skuespiller André the Giant – se trailer

André René Roussimoff var professionel wrestler og senere skuespiller, der blev kendt under navnet André the Giant på grund af sin enorme størrelse. Med en højde på 2,24 meter og en vægt på 240 kilo, var han et voldsomt syn. Men alle, der kendte ham, fandt ud af, at der var en kærlig og sensitiv person bag det monstrøse ydre. Han døde blot 46 år gammel som følge af sin vækstsygdom akromali.

I HBO’s kommende dokumentar ’Andre the Giant’ portrætteres den vellidte mand gennem arkivklip og interviews med folk, der arbejdede sammen med ham. I traileren ser vi således folk som Hulk Hogan, Arnold Schwarzenegger, Billy Crystal og Robin Wright fortælle om deres oplevelse med den milde kæmpe.

»Han havde den her skønne humor omkring sig selv, men han havde også et vemod over sig«, siger Billy Crystal i videoen.

Filmen instrueres af Jason Hehir og får premiere på HBO 10. april. Den kommer sandsynligvis på HBO Nordic omkring samme tidspunkt.

Læs også: Det skal du streame i marts: Natalie Portman i ventet sci-fi-gyser, ‘Under sandet’-instruktørs Hollywood-debut og Bill Hader som lejemorder

Annonce