Ny teaser til ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 i luften

Hulus ’The Handmaid’s Tale’ var ét af sidste års helt store seriehits, hvilket i januar kulminerede med Golden Globe-statuetter for bedste dramaserie og bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie. Sidstnævnte gik selvfølgelig til Elisabeth Moss for hendes præstation som Offred, hvis gamle navn var June Osborne, i det dystopiske, men ikke så fjerne, fremtidsscenarie.

Om lidt over en måned vender den populære serie tilbage til Hulu – og herhjemme HBO Nordic – og til at stille den værste sult, har Hulu nu offentliggjort en ny teaser, der i små glimt viser, hvad vi har i vente, mens Elisabeth Moss’ karakteristiske voice-over udbryder: »Seriously? What the actual f…«.

Anden sæson består af 13 afsnit, og folk som Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Max Minghella og Samira Wiley vender tilbage. De får nyt selskab i Clea DuVall og Oscar-vinderen Marisa Tomei.

’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 kommer på HBO Nordic 26. april.

Læs også: Elisabeth Moss: »Jeg har ikke så høje tanker om mig selv«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.