Se årets Oscar-vindere og -tabere gå i selvsving i ‘SNL’s ‘Family Feud’-sketch

Årets Oscar-show blev en noget sløj affære, hvor de store overraskelser udeblev. For eksempel vandt Guillermo del Toro som forventet prisen for bedste instruktion, mens Frances McDormand stensikkert tog karrierens anden Oscar hjem.

I weekendens ’Saturday Night Live’-show fik de undertippede Oscar-tabere dog mulighed for at vinde over prismodtagerne i en anden, velkendt disciplin: ’Family Feud’.

Common (Sterling K. Brown), Sally Hawkins (Melissa Villaseñor), Willem Dafoe (Alex Moffat) og Timothée Chalamet (Pete Davidson) stod således over for Frances McDormand (Kate McKinnon), Guillermo del Toro (Beck Bennett), Allison Janney (Heidi Gardner) og Jordan Peele (Chris Redd), mens Kenan Thompson agerede vært Steve Harvey.

Hollywood-kendisserne er selvfølgelig elendige til at quizze. Common går eksempelvis i selvsving over sine egne motivationstaler med ord som: »Svar er ikke oppe på en tavle, de er inde i os alle«, mens Timothée Chalamet er for genert til at sige andet end »Jeg er så nuttet«.

Se hele sketchen for oven.

Læs også: Se stjernernes bedste Oscar-snapshots: Fra Greta Gerwig til Claes Bang på slap line