Se Oscar Isaac, Olivia Wilde og Antonio Banderas i første trailer til det romantiske drama ’Life Itself’

Dan Fogelman har hidtil mest gjort sig som manuskriptforfatter – blandt andet på ’Biler’, ’To på flugt’ og den populære tårefremkaldende aktuelle hitserie ’This Is Us’. I 2015 debuterede han dog som spillefilminstruktør på ’Danny Collins’, og snart er han tilbage med ’Life Itself’, som han ligeledes selv har skrevet og instrueret.

Filmen følger en række menneskeskæbner over flere generationer, hvis veje krydses over tid og sted. Første trailer indikerer et følelsesladet, romantisk drama med navne som Oscar Isaac, Olivia Wilde, Antonio Banderas og Annette Bening på rollelisten. Derudover skulle blandt andre Samuel L. Jackson, Olivia Cooke og Mandy Patinkin medvirke.

’Life Itself’ får biografpremiere 1. november.

Læs også: Oscar Isaac optog ’Star Wars: The Last Jedi’ og ’Annihilation’ samtidig – i samme studie

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures