Sean Bean afslører (næsten) Ned Starks sidste ord i ’Game of Thrones’

Sean Bean afslører (næsten) Ned Starks sidste ord i ’Game of Thrones’
Sean Bean i 'Game of Thrones'.

(Spoilers for ’Game of Thrones’ sæson 1)

HBO’s storladne fantasy-epos ’Game of Thrones’ har gennem tiden bestemt ikke været bange for at slå sine hovedkarakterer ihjel – faktisk er det nærmest blevet seriens varemærke. Det første offer var Sean Beans Ned Stark.

I sidste afsnit af første sæson bliver han således halshugget af Ilyn Payne, og mens Stark venter på, at klingen kommer susende, hvisker han noget til sig selv.

Fans af serien har naturligvis siden da funderet over, om hans mundbevægelser havde nogen dybere mening, men det kan Sean Bean nu afkræfte. I et interview med Huffington Post fortæller skuespilleren, at der blot var tale om en lille bøn:

»Jeg kunne ikke være for specifik, for jeg ved ikke, om den slags religion fandtes dengang, hvad end de nu troede på. Jeg tænkte bare: ’Hvad ville man gøre, hvis det her virkelig skete?’ Man ville nok bede. Man ville sandsynligvis mumle nogle ord, og man ville gøre det stille. Man ville holde det til sig selv«, fortæller Bean.

»Det er meget diskret, så mange ikke ville lægge mærke til det. Det var interessant for mig at gøre på det tidspunkt. Der er ikke meget, du kan gøre. Du har dit hoved på en huggeblok. Det eneste du kan gøre er at mumle«.

De afsluttende seks afsnit af ’Game of Thrones’ får premiere engang til næste år.

Læs også: Maisie Williams afkræfter forlydender om flere slutninger til ’Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.