’30 Rock’-skuespiller åbner op for revival: »Ville være en drøm, der gik i opfyldelse«

’30 Rock’-skuespiller åbner op for revival: »Ville være en drøm, der gik i opfyldelse«
Jane Krakowski i '30 Rock'.

Sidste år kunne NBC’s kreative direktør Bob Greenblatt fortælle, at han gentagne gange havde forsøgt at få skabere bag tidligere succeser som ’The Office’ og ’30 Rock’ til at genoplive deres hitserier, hvilket de indtil videre havde afvist.

Senere blev det dog bekræftet, at ’The Office’ er på vej tilbage til NBC med et overvejende nyt cast i samme kontor-setting hos Dundler Mifflin Paper Company. Og nu fortæller én af de bærende skuespillere fra ’30 Rock’, at »der har absolut været snak og samtaler« om at vende tilbage til Tina Feys komedieserie, som løb i syv sæsoner fra 2006 til 2013.

»En genoplivning ville være en drøm, der gik i opfyldelse. Vi havde alle en fantastisk tid, da vi lavede den serie«, sagde Jane Krakowski, der i seren spillede den selvoptagede Jenna Maroney, til The Hollywood Reporter. »Jeg ved, det er noget, som fans ville elske, og som vi ville elske«.

»Vi siger alle sammen igen og igen, at arbejdet på den serie nok er den bedste oplevelse, vi nogensinde kommer til at have i vores karrierer, når det kommer til kreativitet«, tilføjede skuespillerinden. »Vi er stadig så stolte af manuskriptet og de skønne karakterer. Det var sådan en succes, og alle de ting var fantastiske«.

Indtil en mulig revival finder sted, kan Krakowski opleves som Jacqueline Voirhees i Tina Feys Netflix-serie ’Unbreakable Kimmy Schmidt’, hvis fjerde sæson får premiere i år.

Læs også: John Krasinski håber på mere ’The Office’ – og pitcher sin idé til en fortsættelse

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold