Adam Sandler fortæller om sit overraskende venskab med Justin Bieber hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I gårsdagens ’The Tonight Show’ havde Jimmy Fallon besøg af komikerne Adam Sandler og Chris Rock i anledning af den nye Netflix-film ’The Week Of’, som de har hovedrollerne i.

Inden de talte om samarbejdet, spurgte Fallon imidlertid ind til Sandlers venskab med popstjernen Justin Bieber, hvortil Sandler afslappet svarede: »I know the Biebs«. Herefter fortalte han om en oplevelse, der involverede Bieber på FaceTime og en masse skrigende børn i en swimmingpool.

Da snakken faldt på den premiereaktuelle film, kunne Fallon fortælle en anekdote om filmens instruktør, Robert Smigel, der siden 1980’erne har ageret forfatter på ’Saturday Night Live’. Inden et show var Smigel var så investeret i at fjerne skældsord fra sit manuskript, at han faldt ned i orkestergraven.

Under interviewet bidrog Chris Rock desuden løbende med indskydelser, der promoverede Netflix. Til Smigel-anekdoten tilføjede han eksempelvis, at »Netflix lader dig sige hvad som helst, mand«.

’The Week Of’ kommer på streamingtjenesten 27. april. Se filmens trailer herunder.

Læs også: Adam Sandler har landet en rolle, der ligner et nyt karrierehøjdepunkt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af