Bullock, Blanchett, Hathaway og Rihanna – se årets vildeste cast i trailer til ‘Ocean’s 8’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da rygterne om castet til ‘Ocean’s 8’ allerede begyndte at svirre for to års tid siden, lød det næsten som en lidt for både vild og broget forsamling, til at det kunne passe. Men den er skam god nok – ‘Ocean’s 8’ byder på alt fra Sandra Bullock til Rihanna, og nu den første filmtrailer klar til at give en forsmag på projektet.

Den kvindedominerede Ocean’s-spinoff byder på navne som Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Katie Holmes, Matt Damon, Olivia Munn, Dakota Fanning, Mindy Kaling, Jaime King, Helena Bonham Carter og Awkwafina.

I dagens nye trailer følger vi den umage bande planlægge et stort kup, der skal finde sted under det årlige Met Ball. Bullock, der spiller Danny Oceans (George Clooneys karakter i de øvrige film) snedige søster, Debbie, har planlagt, at hun og hendes kumpaner skal have fingrene i Anne Hathaways (der spiller den rige kendis Dapgne Kluger) halskæde, der er intet mindre end 150 millioner dollars værd.

Se traileren herunder for en forsmag på det glamourøse kup og det celebre cast, der byder på både kvikke kommentarer og d’oh-situationer en masse.

‘Ocean’s 8’ rammer de danske biografer den 14. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af