Disney laver ’High Fidelity’-serie med kvindelig hovedrolle

Disney laver ’High Fidelity’-serie med kvindelig hovedrolle
John Cusack og Jack Black i 'High Fidelity' fra 2000.

For tiden hvæsser Disney kløerne til den forestående kamp om sofapublikummet. Mediegiganten er nemlig i gang med at lancere deres egen streamingtjeneste og samtidig trække sig ud af det amerikanske distributionssamarbejde med Netflix.

En succesfuld film- og serieplatform skal være eksklusiv. Derfor er Disney efter al sandsynlighed i færd med at udvikle stakkevis af originalproduktioner til deres kommende streamingunivers. En live-action ’Star Wars’-serie, instrueret af Jon Favreau, er blandt andet blevet annonceret.

Nu melder Deadline, at er et serie-remake af Stephen Frears’ komedie ’High Fidelity’ er undervejs, og det kommer med et twist: Hovedkarakteren skal spilles af en kvinde.

Den oprindelige komedie handlede om den musikglade butiksejer Rob, spillet af John Cusack, der lavede top 5-lister om alt, men til gengæld ikke havde megen forstand på kvinder. Da kæresten Laura, spillet af ingen ringere end Iben Hjejle, slår op, opsøger han tidligere partnere for at finde ud af, hvad han gør galt.

Den kommende serie skal skrives af Veronica West og Sarah Kucserka, som begge tidligere har arbejdet på ’Ugly Betty’. Det forlyder, ikke overraskende, at serien på flere punkter vil afvige fra Stephen Frears film og Nick Hornbys oprindelige roman.

Disneys streamingtjeneste lanceres engang i 2019.

Læs også: ’Lady og Vagabonden’ bliver til liveaction-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af