’Game of Thrones’-stjerne er frontfigur i Amazons serieremake af mystisk klassiker – se traileren

Amazon har bestemt ikke i sinde at holde igen, når det kommer til at erobre streamingmarkedet, som Netflix i øjeblikket sidder på toppen af. Det er deres kommende ’Ringenes herre’-serie, hvis første to sæsoner kan komme til at koste op mod tre milliarder kroner, et tydeligt bevis på.

Mens vi venter på storsatsningen har Amazon Prime premiere på et noget billigere, men ikke desto mindre interessant projekt i form af miniserien ’Picninc at Hanging Rock’, der nu har fået sin første trailer.

Den seks afsnit lange serie bygger på australske Joan Lindsays roman af samme navn, som blev filmatiseret i 1975 af ligeledes australske Peter Weir, der skabte en gåde- og stemningsfuld klassiker.

Fortællingen foregår på en kostskole i 1900, hvorfra en gruppe piger på mystisk vis forsvinder i forbindelse med en picnic-tur på klippeformationen Hanging Rock. Elevernes forsvinden sætter naturligvis skolen og de berørte familier på den anden ende.

Natalie Dormer, kendt som Magaery Tyrell i ’Game of Thrones’ og Cressida i ‘The Hunger Games’, spiller skolens rektor Mrs. Appleyard, og hun får selskab af blandt andre Lola Bessis, Yael Stone, Anna McGahan, Sibylla Budd, Ruby Rees og Inez Curro.

’Picnic at Hanging Rock’ kommer på Amazon Prime 25. maj.

Læs også: Javier Bardem skal spille hovedrollen i Amazon-serie produceret af Steven Spielberg

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows