Her er de 10 mest sete film på årets CPH:DOX-festival

Her er de 10 mest sete film på årets CPH:DOX-festival
'The Work' var blandt de 10 mest sete film på CPH:DOX 2018. I øjeblikket kan den ses på dr.dk/tv under titlen 'Mordere i gruppeterapi'.

Efter et program, der strakte sig over godt to uger og var spækket til randen med filmvisninger og events, er CPH:DOX 2018 ovre. Specielt de danske dokumentarister var velrepræsenteret på festivalen, hvor halvdelen af priserne gik til danske produktioner.

Nu har CPH:DOX regnet sig frem til festivalens 10 mest besøgte film, og også her står Danmark for halvdelen. Helt i top ses ikke overraskende Nitesh Anjaans ‘Dreaming Murakami’, som blev vist i biografer, biblioteker og kulturhuse landet over. Derudover er danske ‘Den nat vi faldt’, ‘Skjold & Isabel’ og ‘False Confessions’ samt halvdanske ‘The Raft’ at finde på listen, som kan ses herunder, og som leverer god inspiration til, hvilke film man skal tjekke ud i fremtiden, hvis man ikke nåede at fange dem under festivalen.

1. ‘Dreaming Murakami’
2. ‘Matangi / Maya / M.I.A’
3. ‘Eating Animals’
4. ‘Den nat vi faldt’
5. ‘Skjold & Isabel’
6. ‘Exit’
7. ‘Pre-Crime’
8. ‘False Confessions’
9. ‘The Work’
10. ‘The Raft’

‘The Work’ kan lige nu ses på dr.dk/tv under titlen ‘Mordere i gruppeterapi’, og flere andre roste dokumentarer på årets festival kan ses samme sted.

Årets CPH:DOX udmærkede sig ved igen i år at slå publikumsrekord med 110.500 solgte billetter. Til sammenligning var tallet sidste år på 97.500.

Læs også: CPH:DOX-aktuelt stortalent: »Så vækkede jeg min kæreste med morgenmad og sagde, ‘jeg tror, jeg har skrevet en film’

Læs også: Alle vores CPH:DOX-anmeldelser samlet på ét sted

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af