Martin Scorsese intensiverer sit Netflix-samarbejde – denne gang i comedy-land

Martin Scorsese intensiverer sit Netflix-samarbejde – denne gang i comedy-land
Martin Scorsese til premiere på sin seneste film, 'Silence'.
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Selvom han har kritiseret hjemmebiografen for sine mange distraktionsmuligheder, synes Martin Scorsese at have startet et frugtbart samarbejde med Netflix, der distribuerer hans svinedyre gangsterfilm ’The Irishman’.

Nu har streamingtjenesten annonceret på Twitter, at Scorsese skal instruere en anden interessant originalproduktion. Denne gang er der tale om en comedy special, som genopliver ’Second City Television’, der fra 1976 til 1984 hittede som en canadisk pendant til ’Saturday Night Live’.

Det endnu unavngivne program vil således genforene showets oprindelige komikere, der blandt andre tæller Joe Flaherty, Eugene Levy, Andrea Martin, Catherine O’Hara, Martin Short og Dave Thomas, til en optræden i Toronto den 13. maj i Toronto, hvor Jimmy Kimmel vil agere konferencier. Samtidig med den nye optræden ser Scorseses Netflix-produktion tilbage på det canadiske sketchshows storhedstid.

En premieredato er endnu ikke fastlagt.

Læs også: DiCaprio og Scorsese sagsøges for mangelfuld research til ‘The Wolf of Wall Street’

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold