Robert De Niro og Ben Stiller genopfører ikonisk ’Meet the Parents’-scene i ’SNL’

Gennem de tre film ’Meet the Parents’, ’Meet the Fockers’ og ’Little Fockers’ stod Ben Stiller og Robert gentagne gange over for hinanden som henholdsvis den usikre svigersøn Greg Focker og den uimponerede svigerfar Jack Byrnes. I weekenden optrådte de to skuespillere for første gang sammen i ’Saturday Night Live’ i en sketch, der meget tydeligt refererede til en vis løgndetektorscene fra ’Meet the Parents’.

Twistet var så, at De Niro og Stiller på aftenen ikke spillede deres filmroller. I stedet agerede Stiller Donald Trumps advokat Michael Cohen, mens De Niro spillede Robert Mueller, som for tiden står i spidsen for FBI’s store undersøgelse af mulig russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016.

Ligesom i ’Meet the Parents’ starter De Niro med et ’nemt spørgsmål’, men hvor det i den originale scene lød »did you fly on an airplane today?«, spørger Mueller i stedet: »how did you like that pee-pee tape?«, refererende til de bizarre rygter om, at FBI har optagelser af Trump, der betragter urinerende prostituerede på et hotelværelse i Moskva.

Undervejs refererer skuespillerparret også ganske åbenlyst til den ’Meet the Parents’-scene, hvor Greg under maden postulerer, at »man kan malke alt, der har brystvorter«.

Læs også: Donald Glover laver dobbelt op på ‘SNL’ – skal både være vært og optræde som Childish Gambino