’Arrested Development’ sæson 5 er lige om hjørnet – ny udgave af fjerde sæson kommer på fredag

’Arrested Development’ sæson 5 er lige om hjørnet – ny udgave af fjerde sæson kommer på fredag
David Cross og Portia de Rossi i 'Arrested Development'.

Vi har i tre år vidst, at ’Arrested Development’ på et tidspunkt ville vende tilbage med en femte sæson, efter kultkomedieserien blev genoplivet i den Netflix-producerede sæson 4 i 2013. Nu kan skaberen Mitchell Hurwitz afsløre, at de nye afsnit kommer »meget snart«.

I et længere brev, som blev lagt på Twitter, fortæller han faktisk, at han har hele »to spændende nyheder«. For det første kommer femte sæson om så kort tid, at »hvis du vidste hvornår, ville det ikke være forkert at tænkte: ’Hvorfor hører vi først om det her nu?’«.

Den anden nyhed er, at en omklippet version af seriens fjerde sæson bliver udgivet allerede på fredag.

»Den original sæson 4 af ’Arrested Development’ på Netflix eksperimenterede, som nogle af jer ved, med en ’Rashomon’-lignende historiefortælling – med hvert afsnit dedikeret til ét af Bluth-familiemedlemmernes oplevelser«, skriver Hurwitz.

»Men mellem sæson 4 og den kommende sæson 5 havde jeg tid til at tage den ’Rashomon’-agtige fortælling og klippe den om – blande indholdet fra de 15 individuelle historier til 22 sammenflettede historier i samme længde som den oprindelige serie«.

Det nye »remix« af fjerde sæson får undertitlen ’Fateful Consequences’ og kan som sagt ses på Netflix fra på fredag. Læs hele Hurwitz’ åbne brev herunder.

Læs også: De 10 bedste komedieserier på Netflix lige nu – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af