‘Bad Boys 3’ med Will Smith og Martin Lawrence får premieredato

‘Bad Boys 3’ med Will Smith og Martin Lawrence får premieredato
Martin Lawrence og Will Smith i 'Bad Boys'.

Efter flere års fejlslagne forsøg på at genoplive ’Bad Boys’ på det store lærred, er actionkomedien officielt kommet på premierekalenderen.

’Bad Boys for Life’, som treeren hedder, lander i biograferne i januar 2020, og duoen Will Smith og Martin Lawrence vender naturligvis tilbage i rollerne som Miami-detektiverne Mike Lowrey og Marcus Burnett – hele 17 år efter ’Bad Boys 2’.

Filmen blev oprindeligt annonceret i 2015 med Joe Carnahan (’Smokin’ Aces’) som instruktør, men da Sony Pictures blev ved med at skyde produktionen, måtte Carnahan til sidst springe fra til fordel for andre projekter.

Nu har ’Bad Boys for Life’ i stedet signet instruktørerne Adil el Arbi og Bilall Fallah, der skal indfri ikke så få nostalgiske drengerøvsforventninger i de kommende år – de to skal således også stå bag kameraet på ’Beverly Hills Cop 4’ med Eddie Murphy, der forventes at lande i hælene på ’Bad Boys for Life’.

Rygterne vil, at Sony allerede har givet grønt lys for ’Bad Boys 4’, og satser altså på, at el Arbi og Fallah kan levere et gedigent hit i 2020. Bliver ’Bad Boys for Life’ tillige en anmeldersucces oveni hatten, vil det formentlig også lune lidt i hjertet på Will Smith, der synes at have parkeret karrieren i en stime af den ene mere udskældte film efter den anden.

Den rappe fyr fra L.A. er dog ikke mere tyndhudet overfor kritikken, end at han i skrivende stund er skrevet op til både ’Bright 2’ og ’Suicide Squad 2’. Der skal vel også brød på bordet.

Læs også: Netflix’ Will Smith-blockbuster sables ned – men en toer er allerede på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af