Brad Pitt er tilbage som verdens mest deprimerede vejrmand

For snart et år siden gæstede stjerneskuespilleren Brad Pitt ’The Jim Jefferies Show’ på Comedy Central. Her var han en unavngiven vejrmand, der gav seeren en forsmag på, hvad klimaforandringerne ville betyde for fremtiden:

»Der er ingen fremtid«, konstaterede han smilende.

I denne uge vendte hans karakter så tilbage for at uddybe verdens skæbne. Han startede med at fortælle en ’joke’:

»Jeg hang ud med Lebron James, og han sagde: ’Hvordan er vejret dernede?’, fordi han er høj«, indledte Pitt. »Og jeg sagde: ’Det samme som oppe hos dig – det forandrer sig med en fart, som ikke før er set i menneskets historie. Dit eftermæle er ligegyldigt. Vores folk og vores minder vil alle sammen brænde op’«.

Det blev efterfulgt af en verjrudsigt, som var mindst lige så deprimerende. Se hele klippet herover.

Læs også: Brad Pitts komiske talent er groft overset – otte scener taler deres tydelige sprog

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold