HBO bekræfter: ’Westworld’ fornyet med tredje sæson

HBO bekræfter: ’Westworld’ fornyet med tredje sæson
James Marsden og Evan Rachel Wood i 'Westworld'.

Netop som der er blevet taget hul på anden sæson af ‘Westworld’, kan HBO nu bekræfte, at den populære, Emmy-vindende sci-fi-serie er blevet fornyet med en tredje sæson.

»Det har været en ekstraordinær fornøjelse at arbejde med usædvanligt talentfulde Jonathan Nolan og Lisa Joy, såvel som med deres talentfulde cast og medarbejdere. Fra den inspirerede historie til de utrolige visuals – vi er begejstrede for at se, hvor det næste kapitel tager os hen«, udtaler HBO’s programchef, Casey Bloys (via Deadline), om samarbejdet med henholdsvis forfatterne og crewet bag serien.

Hvornår tredje sæson løber af stablen, vides endnu ikke, men heldigvis er der masser af kommende ’Westworld’-afsnit at stille sulten med indtil da. Anden sæson, der kommer til at rumme ti afsnit i alt, er to afsnit inde, og den kan følges via HBO Nordic.

Læs også: ‘Westworld’-åbningssekvens genopliver skelsættende fanteori – manden bag afviser ikke

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.