Instruktør klar til næste James Bond med Daniel Craig

Instruktør klar til næste James Bond med Daniel Craig

Som bekendt tager Daniel Craig en sidste tur i manegen som Agent 007, selvom han på et tidspunkt hellere ville skære sine håndled over. Craig har tilsyneladende fundet ny inspiration (læs: fået en solid løncheck) til Bond 25, der nu officielt har sin instruktør på plads. Det bliver engelske Danny Boyle, som længe har været sat i forbindelse med projektet, skriver The Guardian.

Boyle har stået bag film som ‘Trainspotting’, ’28 dage senere’, ‘Sunshine’, ‘Slumdog Millionaire’, ‘127 Hours’, ‘Steve Jobs’ og senest tv-serien ‘Trust’. Han tager over for Sam Mendes, der instruerede de seneste to film i franchisen, ‘Skyfall’ i 2012 og ‘Spectre’ i 2015.

I februar forlød det, at Danny Boyle og hans makker John Hodges havde pitchet en ny idé til Bond-filmen, og at de fik to måneder til at skrive et nyt manuskript, som skulle erstatte et manus fra duoen, der både skrev ‘Casino Royale’, ‘Skyfall’ og ‘Spectre’.

Boyle virker som et sikkert valg til Bond – men Daniel Craigs egen drøm om en instruktør, canadiske Dennis Villeneuve (‘Prisoners’, ‘Arrival’, ‘Blade Runner: 2049’) havde nu været noget mere interessant.

Optagelserne til den endnu titelløse Bond 25 starter i december i de engelske Pinewood Studios.