Johnny Depp efterforsker mordene på Tupac og The Notorious B.I.G. i første trailer til ’City of Lies’

I mere end tyve år har sagerne om mordene på The Notorious B.I.G. og Tupac Shakur stået uløst hen. Biggie Smalls blev dræbt i 1997, Tupac i 1996 – begge i såkaldt drive-by shootings, hvor gerningsmændene slap væk. Men nu påtager Johnny Depp sig efterforskningen af sagerne i den nye film ’City of Lies’.

’City of Lies’, der er instrueret af Brad Furman (bedst kendt for film som ’The Lincoln Lawyer’, ’Runner Runner’ og senest ’The Infiltrator’), tager udgangspunkt i den sande historie om den pensionerede L.A.P.D.-detektiv Russell Poole (spillet af Johnny Depp), der indtil sin fratrædelse var ansat på sagerne om de legendariske rappere.

I virkeligheden døde Poole dog i 2015, men på det store lærred bliver han nu vækket til live i fiktivt selskab af journalisten ’Jack’ Jackson (spillet af Forest Whitaker), der i et forsøg på at redde sin karriere vil optrevle hemmeligheden bag de uløste sager. Sagerne viser sig – som titlen på sin vis afslører – at have rødder i korruption, der stikker langt dybere end som så.

»A murder like that only goes unsolved, if the police won’t solve it«, lyder det fra Johnny Depp som Russell Poole – og så er scenen sat.

’City of Lies’ får amerikanske premiere den 7. september. En dansk ditto er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS