Ryan Reynolds og Josh Brolin sviner hinanden til i ’Playground Insults’ – og har svært ved at holde masken

I anledning af premieren på ’Deadpool 2’ var Ryan Reynolds og Josh Brolin for leden på besøg hos BBC Radio 1-værten Scott Mills, og her blev der selvfølgelig dystet i det tilbagevende ’Playground Insults’-koncept.

Deadpool og Cable skulle således på skift svine hinanden til, indtil én af dem begyndte at grine. Heldigvis holdt de sig ikke helt til den regel, da Reynolds begyndte at fnise efter halvandet minut. I stedet fortsatte de med massevis af halvplatte fornærmelse.

»Du lugter så dårligt, at jeg kan høre det«, og »du klæder dig som en gammel George Hamilton«, lød det for eksempel fra Reynolds, der også dissede Brolin for sin rolle i ’Goonies’. Det fortrød han dog straks efter, da han udbrød: »Han er faktisk fantastisk i ’Goonies! Det er en af mine yndlingsfilm!«

»Du er høj, du ser godt ud, du har den perfekte mængde skægstubbe, og du har stadig ikke noget talent«, sagde pokerfjæs-Brolin, der også flere gange vendte tilbage til Reynolds’ titelrolle i den rædderlige ’Green Lantern’. Det ramte dog ikke så hårdt på skuespilleren, der aldrig selv har set filmen. »Ikke engang klipperen så den!«, grinte han.

Se hele videoen herover.

Læs anmeldelse: ’Deadpool 2’: Ryan Reynolds’ flabede antihelt er endnu bedre i anden omgang

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.